Bij Boertie: aanvulling op horeca in Sliedrecht

10 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Aan initiatieven heeft het hem nooit ontbroken. Sinds 23 mei heeft Léon Boer de uitgaansgelegenheid 'Bij Boertie' aan de Krommestoep 1B geopend. In het centrum van Sliedrecht kunnen bedrijven, verenigingen, organisaties en groepen particulieren op afspraak hun avondje uit beleven. Behalve het café, goed voor 70 gasten, zijn er 2 zalen beschikbaar zodat er gezelschappen tot 180 mensen terecht kunnen.

Léon heeft er ondanks de jarenlange terugval in de horeca veel vertrouwen in dat 'Bij Boertie' voorziet in een behoefte: ,,Iets drinken kun je overal, het gaat juist om de beleving. Horeca is voor 90% serviceverlening, dat willen de mensen en daarom zijn de echt goede bedrijven in de achterliggende jaren zo goed in staat gebleken zich te handhaven en boven komen drijven."

Bij Boertie is er voor een breed publiek. Boer:,,De café's in Sliedrecht zijn er vooral voor de jongeren en jong volwassenen. Wij richten ons op het publiek van 35+ die een leuke avond willen. Geen harde muziek en je hoeft niet bang te zijn dat je met je kleinkinderen aan de bar zit. Een club vrienden, familie, een besloten gezelschap, een bedrijf, jonge ondernemers, de Rotary; ze zijn allemaal welkom. Iedereen kan een partijtje, vergadering, workshop of feestavond in ons café of zalencomplex organiseren. We leveren, indien gewenst, een totaalpakket, compleet met drankjes, warm of koud buffet. Wij serveren een lekker snackje bij het drankje en spreken met de klant af hoe we hen een gezellige avond kunnen bezorgen. Wij bieden tegen een zeer schappelijke prijs een aantal producten uit de bovenlaag waardoor mensen een avond kunnen genieten en dan na afloop zeggen: 'dat was niet een echt dure avond.'"

Je kunt bij 'Bij Boertie' niet zomaar even binnenlopen om een kop koffie of biertje te drinken of wat te eten. De horecagelegenheid is alleen op afspraak geopend en dan speciaal voor gezelschappen. In het heel sfeervol ingerichte café staan rekken met tientallen verschillende soorten drank en een aantal buitengewone biertjes. ,,We gaan regelmatig thema-avonden houden voor iedereen die iets wil organiseren: een damesavond, herenavond, buurtcafé, ondernemersavond en noem maar op. Omdat we zo centraal liggen kunnen mensen uit heel Sliedrecht op de fiets komen. En komen ze met de auto dan is dat ook prima, er ligt een reusachtig parkeerterrein naast ons pand."

Informatie over een leuke avond in een intieme sfeer en reserveringen zijn te verkrijgen via: www.bijboertie.nl.

advertentie
advertentie