Officiële opening Julianaplein

17 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Officiële opening Julianaplein…

Het actie comitè kijkt met trots terug naar een geslaagd openingsfeest van het Ontmoetings en speelplein “Het Julianaplein."

In volle enthousiastme zijn de mensen, al meer als 2 jaar, bezig geweest om mee te helpen en denken hoe het Julianaplein er uit zou moeten komen te zien. Mede dankzij hun inzet en zoeken naar sponsoren is er een pracht plein ontstaan. Daarom zijn wij het actie comitè erg blij met de sponsoren: Kringloopwinkel, Stichting

de Kaai, Wijkplatform centrum en Tablis reuze BEDANKT voor jullie hulp voor de kinderen in het havenkwartier.

Op 7 Juni jl. was het dan ook reuze gezellig op het Julianaplein. Na dat het naambordje werd onthuld door de ontwerpster van het plein werd de middag gestart met een leuke playbackshow waarbij er drie kanjers hebben opgetreden. Na de show startte DJ Robert zijn muziek en barsten het feestje verder goed los.

Onder genot van koffie, thee en ranja konden de ruim 50 kinderen zich storten op de oud Hollandse Spelletjes waaronder het bibberspiraal, XL jenga, springkussen, gatenkaas, mikado, klompenspel en zweefspel. Ook de vrijwilligers/sters die bij de spellen stonden bedankt voor jullie hulp.

Tijdens deze activiteiten konden de kinderen met hun strippenkaart ijs, popcorn, snoepzakje en limonade halen om vervolgens om 17 u met zijn allen pannenkoeken te kunnen gaan eten. Er werd ook gesminckt en er was een leuke ballonnenclown met mooie creaties. Wij gaan graag door met in de toekomst meer activiteiten te organiseren voor de kinderen van het havenkwartier en zouden het leuk vinden als er meer ouders willen helpen bij deze dingen. Voor meer informatie Julianastraat 41 en 34.

Met vriendelijke groet, Actie comitè Julianaplein

advertentie
advertentie