Auto bekneld onder vrachtwagen

22 juni 2014 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een 34-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam is zaterdag 21 juni met haar auto onder een vrachtwagen terecht gekomen, nadat ze uitweek voor een vogel. De kauw zat op de A15 ter hoogte van de afrit Sliedrecht-Oost te eten. De vrouw zag dit en week uit naar links. Net voordat ze in de berm terecht kwam, stuurde ze terug naar rechts. Dat ging te hard, waardoor de Hardinxveldse onder een vrachtwagen, die op de rechterbaan reed, terecht kwam.

Gezien de ernst van de situatie werden diverse ambulances, politie-eenheden, een traumahelikopter en de brandweer gealarmeerd. De vrouw is met hulp van de brandweer uit haar auto gehaald. De vrouw bleek,ondanks de forse schade aan haar auto, nauwelijks gewond te zijn geraakt. Ze is wel ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersongevallenspecialisten van de politie hebben sporenonderzoek verricht. Na het onderzoek heeft een bergingsbedrijf de auto meegenomen. De rijbaan in de richting van Gorinchem kon om 12.30 uur weer worden vrijgegeven.

advertentie
advertentie