'Dans, juich en steun mens en dier'

4 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Zaterdagavond 5 juli wordt in Partycentrum de Lockhorst het eerste feest van evenementenbureau 'Fiftyfiftyevents' gehouden. In verband met de WK wedstrijd van Nederland wordt deze eerste editie in een Oranje jasje gegoten: de Dance With Love WK editie. Voor de wedstrijd, die om 22.00 uur begint is er een WK party met WK oranje hits. Daarna wordt de wedstrijd op een mega scherm gekeken. De Lockhorst-zaal is oranje versierd. Er zijn statafels, zitplaatsen en er is een loungegedeelte. De organisatie trakteert op gratis chips en borrelnootjes. En iedereen die dat wil kan met een foto, ter plekke gemaakt door een professionele fotograaf, op de Oranje WK Promotie Wallkomen te hangen. Na de wedstrijd is er een WK-afterparty met twee dj's, die House, Urban, Dance en Hardstyle muziek draaien.

Dit feest is het eerst evenement van Fifityfiftyevents, het evenementenbureau van Hardinxvelder Rick de Bruijn. De nettowinst wordt op 50/50-basis gedeeld met het goede doel. Rick vertelt: ,,Ik heb altijd bij goede doelen willen werken én ik wilde een zelfstandig opererend evenementenbureau beginnen. Datkan ik nu prachtig combineren met Fiftyfiftyevents. Op deze manier kan ik mensen bewuster maken van het goede werk dat vrijwilligers doen voor goede doelen. Ik richt me met name op doelen die te maken hebben met mensen, natuur en dieren binnen een straal van 15 kilometer rond Hardinxveld." Het eerste Fiftyfifty-feest van aanstaande zaterdag is voor Stichting Dromen Zonder Beperking en Dierenasiel Sliedrecht.

De deuren van De Lockhorst gaan open vanaf 20:30. Het event duurt van 21:00 tot circa 1:00. De entree bedraagt € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.partycentrumdelockhorst.nl en Cafetarie De Spoorbrug, Baanhoek 351a in Sliedrecht. Aan de zaal kosten de kaarten €10,00. Toegang vanaf 16 jaar.

advertentie
advertentie