INGEZONDEN: 'Een feestje moet je zelf maken'

6 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - ,,Graag wil ik reageren op de ingezonden brief in Het Kompas van 2 juli van mevrouw Weinhold. Ik vind het namelijk erg jammer dat er zo geklaagd wordt over de activiteiten in ons dorp. Natuurlijk, ik vind het ook jammer dat het Baggerfestival niet meer georganiseerd wordt, maar tijden veranderen en als er minder geld beschikbaar is moeten dingen toch anders georganiseerd worden.

Want weet u mevrouw Weinhold, er zijn in ons dorp veel horeca-ondernemers, winkeliers en vrijwilligers bij verschillende stichtingen en verenigingen die zich het hele jaar belangeloos inzetten om ons dorp een stukje leuker te maken. Maar je kunt het niet iedereen naar de zin maken. Daarom wil ik die mensen bij deze eens hartelijk bedanken voor hun inzet bij de verschillende activiteiten waar ik wél van genoten heb.

De lasershow viel tegen, ja, een goede les voor de volgende keer. Maar de bands die daarna optraden waren enthousiast en het was gezellig. Elektra's tuinfeest, één groot feest voor jong oud, zelfs onze burgemeester was aanwezig. Baggerpop gaf on hetzelfde verhaal: het was druk, gezellig en de Dirty Daddies waren geweldig. Is zo'n dag met Gerard Joling of Jan Smit erbij nou zoveel leuker? Een feestje moet je toch zelf maken naar mijn idee.

Van de gratis vlag ben ik trouwens niet overtuigd, waarschijnlijk belandt de helft van de vlaggen ergens in een kast of nog erger in een vuilnisbak; dat zou pas geldverspilling zijn. Dat u niet bij het huis van uw dochter kon komen is natuurlijk heel vervelend, dit had inderdaad beter aangegeven moeten worden. Maar ach, bij de gemeente werken mensen en die zijn nu eenmaal niet perfect.

P. Kraaijeveld, ook een inwoonster van Sliedrecht

advertentie
advertentie