Uitreiking cheque Dromen zonder beperking

8 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - De statiegeldactie van Albert Heijn in Sliedrecht voor de Sliedrechtse stichting Dromen zonder beperking heeft 1000 euro opgeleverd. De Sliedrechtse Albert Heijn heeft het bedrag verhoogd naar 1500 euro. De cheque is bedoeld als een aanmoedigingsdonatie aan de stichting. Als afvaardiging van stichting Dromen zonder beperking werd bestuurslid Peter de Borst vergezeld door coördinator Ester Nugter en 2 vrijwilligers, te weten Angelique de Rooij en Amy Bovendeaard.

Eigenaar dhr Pranger en bedrijfsleider dhr Huijser reikten de cheque uit bij de entree van de winkel aan voorzitter Peter de Borst. Glunderende gezichten aan beide kanten. De stichting waardeert deze actie zeer, met dit prachtige bedrag en is blij dat AH Sliedrecht en de Sliedrechtse klant met een warme hand en hart heeft geschonken. In het kantoor van Albert Heijn werd onder het genot van koffie en koek nog uitgebreid nagepraat over de actie, het totaalbedrag, de stichting en ontwikkelingen.

De stichting heeft momenteel 3 mooie dromen in voorbereiding. Kwaliteit in de voorbereiding en uitvoering staat zeer hoog in het vaandel bij de stichting. De droomuitvoering moet een echt feestje zijn voor de Dromer. Dit kost veel tijd om goed te organiseren, alles moet passen en kloppen. Daarnaast zijn bepaalde dromen afhankelijk van zaken die de datum van uitvoering beïnvloeden. Hier kan de stichting helaas niet op sturen, denk bijv. aan concertdata of beschikbaarheid van locaties. Maar achter de schermen wordt er hard en met veel plezier en voorpret gewerkt om dromen uit te laten komen van mensen met een beperking.

Wil je ook een actie starten zoals Albert Heijn Sliedrecht heeft gedaan? Heb je interesse om vrijwilliger of sponsor te worden? Ken jij iemand die een droom heeft en een steuntje kan gebruiken. Of ben je zelf een Dromer met een beperking die hulp nodig heeft? Kijk dan op de website www.dromenzonderbeperking.nl van deze Sliedrechtse stichting. Mailen voor informatie of bij vragen kan naar info@dromenzonderbeperking.nl of bellen naar 06-29516273 (voorzitter)

advertentie
advertentie