Schoolvolleybalkampioenen gehuldigd

10 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Maar liefst 2 teams van de Prins Willem Alexander school uit Sliedrecht zijn op 21 juni Nederlands Kampioen schoolvolleybal geworden. Deze teams wisten in de kerstvakantie het door de Rabobank Merwestroom gesponsorde scholentoernooi te winnen en vervolgens in februari ook het provinciale toernooi in Utrecht. Op 21 juni werd de spannende landelijke finale gespeeld in Houten en toen wisten beide teams beslag te leggen op de eerste plaats en ze verdienden hiermee dus de titel Nederlands Kampioen. Een fantastische prestatie. Beide teams verdienen het, om in het zonnetje gezet te worden. Op 9 juli werd door de volleybalvereniging Sliedrecht Sport in samenwerking met Rabobank Merwestroom en de Prins Willem Alexander school een huldiging georganiseerd. De teams ontvingen uit handen van Cees Boer (voorzitter van Sliedrecht Sport) een Nederlands Kampioenen shirt en Rabobank Merwestroom verraste de groepen 7 en 8 bovendien nog met heerlijke gebak voor alle kinderen van deze groepen.

Het team van groep 7 bestond uit: Judith Boogaard, Justin den Hollander, Evelien Lieferink, Evi Hagenaars, Luuk de Groot en Wan-ting van Loon en werd gecoached door Laura Boogaard.

Het team van groep 8 bestond uit: Wesley Boer, Shane Reemans, Jesse van Vliet, Mitchell Vet, Mart de Groot en Osahon Usoh en werd gecoached door Bianca Boer en Bas de Groot

advertentie
advertentie