Mexicaanse terrasmiddag bij locatie Parkzicht

24 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Woensdagmiddag 23 juli jl. stond een Mexicaanse terrasmiddag gepland op het terras bij Waardeburgh Zorgcentrum locatie Parkzicht. Het was prima weer voor deze activiteit, zelfs iets te warm, waardoor we met de bewoners de schaduw hebben opgezocht. Vanwege de Dag van nationale rouw werd er geen muziek gedraaid en hebben we met de bewoners, die om 16.00 uur nog buiten zaten, een minuut stilte gehouden.

De bewoners kregen eerst een lekker kopje koffie of thee met een banketkoekje erbij. Daarna kwamen de tortillachips op tafel met twee soorten dipsausjes en een cocktail van sangria met bubbels en aardbeien. De zelfgemaakte wraps vielen ook goed in de smaak!

Naast bewoners van locatie Parkzicht waren er ook bezoekers vanuit de aanleunwoningen. Met elkaar hebben we een fijne middag beleefd.

De activiteiten in de zorgcentra van Waardeburgh staan deze maand in het teken van het land Mexico. Naast een terrasmiddag wordt er binnenkort ook een bakmiddag in Mexicaanse stijl gehouden en is er een speciale themamaaltijd. Kijk voor meer informatie over de activiteiten en onze zorgcentra op www.waardeburgh.nl.

advertentie
advertentie