Bluesnacht 2014

29 augustus 2014 om 00:00 Activiteiten

Bluesnacht 2014

Zaterdag 18 oktober

Start voorverkoop dinsdag 2 september

Het podium seizoen gaat weer van start en dat houd in dat ook de jaarlijkse Bluesnacht weer voor de deur staat! Dit jaar hebben we weer vier absolute top acts uit het blues circuit weten te strikken om Sliedrecht te voorzien van de nodige bluesie klanken. Dit jaar zullen niemand minder dan Big Pete, Blues Vision (BE), Blues Bones (BE) en Fossen & Struijk (akoestisch) spelen!

Big Pete, al jaren een zeer gerespecteerde naam in het Nederlandse Blues circuit. Hij maakt doorleefde blues met als absolute toevoeging de mondharmonica. Big Pete stond in 2012 in de uitzending van de wereld draait door en maakte grote indruk op het kijkerspubliek. Hij is een van weinige Nederlandse bluesmuzikanten met een officiële release in Amerika en hij wordt door verschillende tijdschriften beschreven als "Hollands best kept secret"!

Big Pete - Got my eyes on you (DWDD)

https://www.youtube.com/watch?v=woyftvLGuwc

Blues Bones, een prachtige blues band uit het verre België. Blues Bones heeft eerder al grote indruk op het Sliedrechtse publiek gemaakt tijdens een van de vele, mooie en bijzondere bluessessies in Cafe de huifkar. De band heeft al vele optredens in Nederland op hun naam staan en behoort inmiddels tot een van de betere blues bands in de Benelux. Afgelopen zomer stonden ze nog op het befaamde Ribs & Blues festival in Raalte. Nu komen ze terug naar het mooie Sliedrecht om tijdens de Bluesnacht helemaal los te gaan!

The Bluesbones - Live @ Ribs & Blues

https://www.youtube.com/watch?v=5GAF67UktHY

The Blues Vision, een bijzonder Belgisch blues trio bestaande uit 3 energieke jonge mensen! Ze geven op hun eigentijdse eigenwijse visie vorm aan de blues. Geïnspireerd door grootheden als Jimi Hendrix, Muddy Waters en vele anderen zetten zij een mooi ode aan de blues neer.

Fossen & Struijk, door vele gezien als Nederlands beste blues duo, ze wonnen eerder al vele muziek prijzen zoals The Dutch Blues Challenge 2013. Vorige jaar stonden zij tot groot genoegen met volledige band op de bluesnacht en nu zullen zij als akoestisch duo op het kleine podium staan! Fossen & Struijk een absolute must voor de liefhebber van de Chicago Blues.

Fossen & Struijk - Live @ De Amer

https://www.youtube.com/watch?v=vHfJy12QYeM

JC Elektra

Stationsweg 4

3363 GA Sliedrecht

Kaarten zijn alleen te koop op locatie en helaas is het niet mogelijk om te reserveren

advertentie
advertentie