Droom mee.....Doe mee!

7 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Kom aan Tafel steunt Stichting Dromen zonder beperking.

Enige tijd geleden deed stichting Dromen zonder Beperking een oproep via Twitter welke ondernemer de stichting wilde ondersteunen met de aanschaf van een reclame/logo banner. De eigenaren Youri en Amber van restaurant Kom aan Tafel reageerden snel en zeer enthousiast. Eigenaar Youri heeft de banner zelf ontworpen en naar volle tevredenheid van de stichting een prachtige reclamebanner afgeleverd. Het logo van de stichting Dromen zonder beperking valt goed op en aangevuld met de verwijzingen naar het Facebook en Twitter account van de stichting.

"Droom mee ……doe mee" staat bovenaan de banner. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen om dromen uit te laten komen van hen die een steuntje nodig hebben door hun beperking. Eenmalig een gelddonatie geven, sponsor of vrijwilliger worden, een droom indienen voor een ander, diensten aanbieden of producten leveren, er zijn vele mogelijkheden.

Youri en Amber van restaurant Kom aan Tafel hebben de kreet Droom mee….doe mee in de praktijk gebracht. Het bestuur en de vrijwilligers zijn zeer dankbaar dat zulke ondernemers in ons dorp de stichting een warm hart toedragen.

advertentie
advertentie