Van Campen leidt The AfterShock

8 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Oud-Sliedrechter Arend van Campen is deze vrijdag de speciale gast in de uitzending van The AfterShock. Hij zal namelijk volgende week voorzitter zijn van een groot internationaal congres (over duurzaamheid) in het Midden Oosten.

Van Campen is afgelopen jaar gepromoveerd op het onderwerp "bedrijfsethiek" en hield onlangs nog een lezing in de Lutherse Kerk in Dordrecht over de menselijke waardigheid. Uiteraard was The AfterShock hierbij aanwezig.

Steekwoorden voor deze uitzending zullen zijn: duurzaamheid door ethiek - de situatie in de Oekraïene en het Midden Oosten - de negatieve werking van sancties - schrijven en denken - het werk van Arend als leraar wereldwijd - het onderzoek naar werkelijke oorzaken van onbalans in de wereld en het onderwijzen van moreel kompas. Niet te verwarren met deze krant!!!

Verder zal Van Campen terugkomen op zijn eerder uitgekomen boeken en vast vooruitblikken naar zijn nieuwste werk: Witte Reiger. Het belooft dus weer een interessant programma te worden, op hoog intellectueel niveau!

Na afloop van het congres zal Arend gaan emigreren naar Zwiterserland. Door middel van dit persbericht wil hij dit graag aan zijn vele vrienden en bekenden in Sliedrecht en omstreken laten weten.

The AfterShock is een duurzaam programma dat elke veertien dagen te beluisteren is op MerweRadio. Het is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV en via www.merwertv.nl kan er zelfs in de studio meegekeken worden.

De presentatie is deze week in handen van José Kraayeveld en Jan Willem Reimelink. Techniek door Arie van Willigen.

advertentie
advertentie