Nog plaatsen vrij bij lessen Engels en Spaans

9 september 2014 om 00:00 Activiteiten

De conversatielessen Engels en Spaans starten weer in september en oktober bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Iedereen vanaf 23 jaar kan deelnemen aan de cursussen die qua lesmethode op volwassenen gericht zijn. Cursisten leren gesprekken voeren met behulp van luistermateriaal. Dit is afgestemd op de dagelijkse praktijk zoals u die tegen komt in Engeland of Spanje. Een lessenreeks omvat circa 30 lessen.

De lessen Engels vinden op woensdagochtend plaats. Op woensdag 1 oktober a.s. start om 11.00 uur de groep voor gevorderden. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij.

Voor Spaans kunt u terecht op donderdagochtend, hier is in de groepen halfgevorderden en vergevorderden nog plaats voor nieuwe cursisten. Voor Spaans kunt u een vrijblijvende proefles bijwonen op donderdag 2 oktober Spaans om 9.00 uur en 9.55 u. (exacte tijdstip in overleg met docente) en om 10.50 uur Spaans beginners. Als u twijfelt over het meest geschikte niveau voor u, dan zal de docente u na de open les adviseren.

U kunt zich als belangstellende aanmelden bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via tel. 0184-416729 of via info@welzijnswerksliedrecht.nl. Vervolgens zal de docente contact met u opnemen om met u te bespreken in welke groep u het beste de open les kunt volgen.

advertentie
advertentie