Kandidaten voor gemeentepenning 2014

15 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT- Op 7 december 2014 is het Landelijke Vrijwilligersdag. Ter gelegenheid van deze dag reikt de gemeente op zaterdag 6 december de Sliedrechtse gemeentepenning uit aan personen die zich jarenlang hebben ingezet voor hun vereniging, organisatie of stichting. De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers en vindt het belangrijk om haar waardering te tonen.

De gemeente zoekt daarom kandidaten die voor deze Sliedrechtse gemeentepenning in aanmerking komen. Kent u kandidaten die in verenigingen, organisaties en/of stichtingen vrijwillig actief zijn en aan de onderstaande richtlijnen voldoen? De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die zich individueel of in georganiseerd verband, in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners en deze inzet vrijwillig en gedurende een langere tijd hebben geleverd.

In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en/of de verdienste een buitengewoon karakter heeft. De toekenning van een gemeentepenning wordt genomen door een besluit van het college van burgemeester en wethouders. Voor een aanvraagformulier kan gemaild worden naar: m.bijleveld@sliedrecht.nl. Uiterlijke deadline voor aanvragen is 13 oktober.

advertentie
advertentie