Activiteiten bij Welzijnswerk Sliedrecht

16 september 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Stichting Welzijnswerk Sliedrecht houdt op maandagavond 22 september, van 19.30 tot 21.30 uur, een informatiebijeenkomst in samenwerking met Caroline van der Hek. Van der Hek is als mantelzorgmakelaar werkzaam bij Regiomantelzorgmakelaars. Als mantelzorgmakelaar houdt zij zich bezig met regeltaken zoals het aanvragen van een indicatie, een PGB, WMO voorzieningen en andere zaken waar een mantelzorger mee te maken kan krijgen op het gebied van zorg, wonen, welzijn, werk en financiën. Deze avond staan de veranderingen in zorg & welzijn centraal en wat dit voor u als mantelzorger en zorgvrager kan betekenen.

Op donderdagochtend 25 september, van 10.00 tot 12.00 uur wordt, voor de derde keer dit jaar een creatieve workshop gehouden. Tijdens deze ochtend gaan deelnemers een schilderij maken. Iedereen is welkom. Deelnemers hoeven niet over specifieke vaardigheden te beschikken.

Voor meer informatie en/of aanmelden: 0184-416729 of zorg@welzijnswerksliedrecht.nl. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

advertentie
advertentie