Feestelijke Kinderboekenweek bij bibliotheek AanZet

18 september 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - De Kinderboekenweek wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd bij de Bibliotheek AanZet. Het thema is dit keer 'Feest!' en het is dubbelfeest omdat de Kinderboekenweek 60 jaar bestaat. De bibliotheek viert dit van 1 tot en met 11 oktober in verschillende vestigingen met spelletjesmiddagen, sportieve feestcircuits, een feestelijke High Tea en nog veel meer. Ook in bibliotheek Sliedrecht zijn er feestelijke activiteiten. Om het feestje nog groter te maken, is inschrijving voor een lidmaatschap voor de jeugd gratis en ontvangen kinderen een feestpakket. Voor nieuwe leden van de bibliotheek, die 18 jaar en ouder zijn, ligt een feestelijke verrassing klaar. Alle activiteiten zijn gratis. Wel is het bij een aantal activiteiten nodig om je van tevoren aan te melden. Meer info: www.debibliotheekaanzet.nl.

Programma bibliotheek Sliedrecht

Op woensdag 1 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur, komt Theetante op bezoek voor een gezonde High Tea. Eerst word je versierd met een hoed of een strik of iets anders feestelijks. Aan de goedgevulde theetafel kan je daarna onder gezellig gebabbel genieten van gezonde knabbeltjes en drankjes. Tijdens de High Tea dragen mensen gedichtjes voor en wordt er voor gelezen. Leeftijd: 6 tot 12 jaar. Aanmelden via: www.debibliotheekaanzet.nl.

In samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd, Combinatiefunctionaris Sport en Cultuur Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht wordt op wonesdag 1 oktober tevens een feestparcour gehouden. Compleet met muziek, dans en leuke spelletjes. Dit parcours kan afgelegd worden met een vriendje, vriendinnetje, vader of moeder. Leeftijd: 4 tot en met 12 jaar, met begeleider. Inloop is vrij.

Op woensdag 8 oktober, van 13.30 tot 15.00 uur, vindt een Kidsbootcamp plaats. Je volgt een parcours met allerlei behendigheid-, kracht- en uithoudingsoefeningen. Locatie: Kinderboerderij Sliedrecht aan de Thorbeckelaan 1. Leeftijd: 4 tot en met 12 jaar, inclusief begeleider. Aanmelden kan op de dag zelf.

advertentie
advertentie