Mannenkoor Ichtus treedt op in Gorinchem

19 september 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM/SLIEDRECHT - De Grote kerk in Gorinchem is zaterdag 4 oktober het decor voor een bijzonder concert met twee mannenkoren: het 170 leden tellende Sliedrechtse mannenkoor Ichtus en het Christelijke mannenkoor Solo Deo Gloria uit Urk.

Het Christelijk mannenkoor Ichthus, dat dit jaar het 25 jubileum viert, staat onder leiding van de bekende musicus en dirigent Martin Zonnenberg. Zij hebben in het kader van hun jubileum als speciale gast het Chr. Mannenkoor Solo Deo Gloria uitgenodigd, onder leiding van Jaap Kramer. Verder werken Marleen Bosma (soliste) en Mark Brandwijk (orgel) mee. De vleugel wordt beurtelings bespeeld door Jaap Kramer en Martin Zonnenberg.

De avond begint om 20.00 uur. De deuren gaan om 19.15 uur open. De toegangsprijs voor volwassenen is € 10,- en voor kinderen tot 12 jaar € 5,-. Kaarten zijn voor de aanvang van het concert bij de ingang van de kerk verkrijgbaar of kunnen via de website www.mannenkoor-ichthus.nl gereserveerd worden.

De ter gelegenheid van het jubileum uitgebrachte CD 'Dag en Nacht, Heer' is voor en na het concert verkrijgbaar voor € 14,95.

advertentie
advertentie