Gymsportevenement zet Sliedrecht in beweging

3 oktober 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - Bijna tweehonderd gymclubs in heel Nederland organiseren van 15 tot en met 22 oktober de derde editie van Het Grote Gymfeest. Ook bij OSV Synergos kunnen kinderen vanaf twee jaar deelnemen aan een uitdagend programma vol beweging. Via workshops en proeflessen, waaronder gymmen, turnen, springen, dansen en misschien wel freerunning, maken kinderen kennis met de gymsport. Met Het Grote Gymfeest wil de KNGU kinderen in beweging krijgen en enthousiasmeren voor de gymsport.

Het Grote Gymfeest is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Olympisch kampioen Epke Zonderland, trotse ambassadeur van Het Grote Gymfeest: ,,Ik vind het gaaf om zoveel mogelijk kinderen in Nederland enthousiast te maken voor de gymsport en met zijn allen lekker te bewegen!"

Jaap Wals, directeur KNGU: ,,Het succes van de eerste en tweede editie van Het Grote Gymfeest was ongekend. Tienduizenden deelnemers vonden de weg naar een gymclub bij hen in de buurt. Direct na afloop meldden zich steeds honderden nieuwe leden aan bij gymclubs verspreid in Nederland. Onze ambitie is iedereen vanaf jonge leeftijd een leven lang te laten bewegen. Het Grote Gymfeest is een fantastisch middel om dat te stimuleren. Het Gymfeest is bovendien een leuk uitje voor kinderen in de herfstvakantie. Er is altijd wel een gymclub dichtbij."

Info: www.omnisport-synergos.nl, www.hetgrotegymfeest.nl

Foto: Gymplezier voor iedereen bij gymclubs in heel Nederland.

advertentie
advertentie