Ieder die zorgt voor een ander is welkom op de Dag van de Mantelzorg!

16 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 10 november vindt voor de 16e keer de Dag van de Mantelzorg plaats. Het thema is "Allemaal verhalen". De plaatselijke middenstand levert dit jaar een forse bijdrage aan het welslagen van deze dag!

De Dag van de Mantelzorg valt dit jaar samen met de nationale herdenkingsdienst voor de slachtoffers van de vliegramp met de MH17. In overleg is daarom gekozen voor een avondprogramma.

Als u of ( jij) voor een naaste zorgt met een beperking of chronische ziekte, dan bent u van harte uitgenodigd om deze avond te bezoeken. We gaan genieten van een bijzonder verhaal met een hapje en een drankje en een verrassende afsluiting. Tussendoor is er volop gelegenheid voor onderling contact. Het team van het Mantelzorgpunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht hopen u en jou te ontmoeten.

De Grote Zaal van gebouw De Reling aan de industrieweg 13 is om 18.45 uur geopend. De avond start om 19.00 uur en wordt om 22.00 uur afgerond. In verband met de beschikbare ruimte en de catering vragen wij u om zich aan te melden tot uiterlijk 5 november. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur door te bellen naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184-416729.

Een aantal mantelzorgers die eerder dit jaar meegewerkt hebben aan een onderzoek van SWS en de avond niet bij kunnen wonen, zullen op deze dag een attentie ontvangen!

Recent in een zorgsituatie beland?

Als u ook terecht bent gekomen in een langdurige zorgsituatie, kunnen wij in een vroeg stadium informatie en advies geven en over uw specifieke zorgsituatie meedenken. Door contact met het Mantelzorgpunt op te nemen (tel. 0184-416 729), kan overbelasting in de toekomst voorkomen worden. Bel gerust!

advertentie
advertentie