Afbeelding

Brahms in de Grote Kerk

20 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Het oratoriumkoor Soli Deo Gloria brengt op zaterdag 1 november, te samen met verschillende medewerkers, 'Ein Deutsches Requiem' van Johannes Brahms ten gehore in de Grote Kerk. Het stuk zal worden uitgevoerd zoals het werd herschreven voor een koor met begeleiding van 2 vleugels, 2 solisten en pauken.

Medewerking wordt verleend door André de Jager en Caecilia Boschman die beiden een vleugel zullen bespelen. Tevens zal Peter Bansberg in een aantal delen ter ondersteuning de pauken slaan. Aan de uitvoering werken 2 solisten mee: Florien Hilgenkamp zingt sopraan en Tim Maas zingt de bas partij. Het SDG-koor zal een grote en niet eenvoudige rol neerzetten in dit Requiem. De algehele leiding is in handen van Pim Overduin.

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk aan de Kerkbuurt 131 in Sliedrecht. De kerkdeuren gaan open om 19.30 uur maar het concert begint om 20.00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij leden van het koor óf te reserveren via info@cov-solideogloria.nl. De toegangsprijs aan de kerk bedraagt 17,50 euro. In de voorverkoop zijn de kosten 15,00 euro.

advertentie
advertentie