PRO Sliedrecht bezoekt het hele Baggerdorp

24 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - PRO Sliedrecht is al jaren zichtbaar op straat in de vorm van PRO Actief; in herkenbare gele shirts en jassen verschijnen de (fractie)leden regelmatig in het baggerdorp. Dat blijft zo, maar daarbovenop wordt in de vorm van PRO Wandeling gedurende de rest van 2014 heel Sliedrecht systematisch bezocht. Graag schuiven zij aan bij mensen om het gesprek aan te gaan. Dit onder de noemer 'Taart zoekt koffie'. Aanmelden kan via www.prosliedrecht.nl of via 0184-410376/415375.

,,PRO Wandeling is ontstaan tijdens onze verkiezingscampagne. Een deel van Sliedrecht wordt bezocht en het bezoek van tevoren aangekondigd", vertelt fractievoorzitter Timo Pauw. ,,Het is een directe manier voor de bewoners om aan de politiek duidelijk te maken welke kwesties er spelen, wat er goed gaat en wat niet. Vanwege de positieve reacties tijdens de campagne, krijgt PRO Wandeling een vaste plek in de communicatie tussen de partij en de inwoners." PRO Actief laat zich ondertussen graag zien bij evenementen, zoals onlangs tijdens de Bolderbraderie en Baggerpop.

Op 22 november wandelt PRO Sliedrecht door het gebied tussen de Stationsweg en het Griendencollege en bezoeken zij: Jan Steenstraat, Vermeerstraat,Burgermeester Winklerplein, Simon Stevinstraat, Ruysdaelstraat, Burg. Winklerplein, Huygenstraat, Leeuwenhoekstraat, van 't Hoffstraat, Kamerling Onneslaan, Schaperstraat, Schaepmanstraat, De Visserstraat, Thorbeckehof, Talmastraat, Troelstralaan, Kuyperstraat, Sav Lohmanlaan, Borgesiusweg, Cort vd Lindenlaan en het Februariplantsoen.

advertentie
advertentie