Afbeelding
Elmar Krop

Floris van Bommel schoenen: iconisch merk van Nederlandse makelij

29 januari 2021 om 07:23 Partnercontent

Op het moment regeert koning winter. Dit betekent voor je garderobe dat je flink kunt uitpakken met stijlvolle winterjassen en mooie breisels, zoals wollen truien en merino vesten. Jouw zorgvuldig gekozen outfit geef je een stijlvolle finishing touch met herenschoenen die daar perfect bij matchen. Op die manier ligt de hele wereld aan je voeten. Daarover gesproken: de schoenen die je draagt moeten natuurlijk ook comfortabel zitten. Je draagt ze tenslotte de hele dag door. Onder de Nederlandse schoenenmerken die eigentijdse ontwerpen feilloos weten te combineren met ultiem draagcomfort, heeft Floris van Bommel schoenen een absolute naam hoog te houden. De collecties bewijzen jaar in jaar uit dat gevoel voor mode en het bevorderen van gezonde voeten prima samengaan.

 Ambachtelijk productieproces

Het ambacht van Nederlandse bodem maakt het merk extra bijzonder. De familie Van Bommel produceert al sinds 1734 schoenencollecties vanuit de schoenenfabriek in het Brabantse Moergestel. Als negende generatie zwaaien de broers Floris, Pepijn en Reynier tegenwoordig de scepter van het familiebedrijf. Zij bewijzen dat afkomst zich niet verloochent. Want nog altijd komen de stijlvolle en moderne collecties elk modeseizoen met vakmanschap tot stand. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van leer van hoogwaardige kwaliteit, waaronder: kuip gelooid zoolleer, een lederen binnenzool en kalfslederen voering. Ook het ontwerp en het productieproces vinden veelal nog steeds plaats in de Nederlandse fabriek.

 Gevarieerde collectie

Onder de comfortabele herenschoenen vind je voor elk moment en voor iedere gelegenheid een geschikt model. Want Floris van Bommel is een onvervalst herenmerk dat de collectie de afgelopen jaren enorm heeft uitgebreid. Daarom is de range breed en gevarieerd en bestaat die uit onder andere: sneakers, gesp schoenen, veterschoenen en boots. Het is voornamelijk te danken aan de Engelse maatvoering dat de schoenen ten goede komen aan de gezondheid van je voeten en heerlijk dragen. Dit houdt in dat Floris van Bommel de keuze biedt voor een brede maatboog die varieert in maar liefst achttien verschillende maten. In combinatie met de diverse wijdtematen en uiteenlopende leesten, betekent dit dat ruim 95 procent van de heren perfect zittende schoenen vindt bij dit iconische merk.

Anne van den Houten

advertentie
advertentie