Claudette Krommendam.
Claudette Krommendam. Suzanne Heikoop
De Specialist

Cadeaupakketten Flavours by Clau

4 februari 2021 om 13:42 Zakelijk

SLIEDRECHT Valentijnsdag komt eraan! Traditioneel verrassen geliefden elkaar, al dan niet anoniem. Hoe leuk zou het zijn om de dag van de liefde dit jaar iets breder te trekken? Flavours by Clau biedt leuke cadeaupakketten en er kan ook zelf een pakket in de delicatessenwinkel samengesteld worden. ,,In deze tijd van onzekerheid kan iedereen wel wat extra liefde gebruiken.”

Over de herkomst van de valentijnsdag is veel onduidelijk. Veel mythen en legenden spreken elkaar tegen. De boodschap is echter wel helder; spreek de liefde uit! Het grootste gedeelte van de verrassingen bestaat uit kaartjes en rozen, maar Claudette Krommendam van Flavours by Clau wil het dit jaar net iets anders aanpakken.

,,In deze tijd zien we familieleden en vrienden amper. Omdat werk en school tegenwoordig veelal met digitale beeldverbindingen gaan, zijn we moeilijk te motiveren om ‘s avonds ook nog eens digitaal met vrienden bij te gaan kletsen, terwijl de behoefte aan contact er wel is. Het geven van liefde en aandacht is nu best ingewikkeld en verrassingen zijn daarom nog meer welkom. Wij willen de dag van de liefde wat breder trekken. Doe iets extra's voor de buren, vrienden, familie of zelfs collega's, juffen en meesters. Voor al die lieve mensen hebben we wat mooie samengestelde pakketten klaarstaan, maar vooral erg veel geweldige producten waar iets leuks mee te maken valt. Gewoon omdat iedereen het verdient."

De delicatessenwinkel aan de Kerkbuurt heeft veel exclusieve producten voor een avondje genieten.

LIEFDE ,,De liefde gaat door de maag. Mannen maak je vaak al erg blij met lekker eten, een wijntje of goed biertje na de werkdag. Voor een geslaagd diner of een heerlijke borrelplank hebben we veel pure delicatessen uit onder andere Italië, Spanje en Portugal. Bijpassend bieden we een mooie selectie Europese wijnen en bieren aan. Vrouwen houden meestal van iets tastbaars, zoals leuke kommetjes, glazen of een mooie tapasplank. Hoe cliché ook; uiteraard gaan chocolade, koffie en thee er ook altijd goed in. Mannen, geen excuus dus, ook op dit gebied hebben we heerlijke en mooie unieke producten."

Vrienden en familie gaan een borrelpakket waarschijnlijk erg leuk vinden.

,,Stel bijvoorbeeld een leuk pakket samen met wat chips, nootjes en tapas en een wijntje of biertje. Zet het pakket voor de deur met een kaartje en een uitnodiging voor een uurtje videobellen. Koop zelf ook wat lekkers en maak er een gezellig moment van! Zo ben je toch nog een beetje bij elkaar en zorgen de versnaperingen ervoor dat het beeldbellen een stuk plezieriger wordt dan de dagelijkse werkvergaderingen. Als je beperkt bent in de mogelijkheden, moet je creatief zijn met de dingen die wel kunnen. Daar helpen we graag een handje bij!”

p Flavours by Clau - Kerkbuurt 112a te Sliedrecht - flavoursbyclau.jimdo.com

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie