Afbeelding
Mike Rijnders

Sliedrecht verliest en ziet seizoen als nachtkaars uitgaan

12 mei 2018 om 21:55 Sport/sport

WOUDENBERG Na een uitstekende serie leek Sliedrecht tot dit weekend nog zicht te hebben op een plek in de nacompetitie om promotie. Echter deed een nederlaag in en tegen Woudenberg alle ambities van de equipe van Michel Langerak doen vervliegen. Na een slechte wedstrijd werd uiteindelijk met 3-1 verloren van laagvlieger Woudenberg. Halverwege de eerste helft liet captain Sjoerd van der Waal maar weer eens een goal op zijn naam noteren (0-1), waarmee hij Sliedrecht op voorsprong zette. ,,Na die goal was het helaas helemaal niets meer", verzuchtte Langerak na afloop. Langzaam glipte de controle over de wedstrijd bij Sliedrecht weg, maar werd de rust nog wel gehaald met de 0-1 voorsprong. Halverwege de tweede helft maakte Woudenberg gelijk, waarna Sliedrecht het ook op mentaal vlak liet afweten. De 2-1 en 3-1 van de thuisclub waren vervolgens het logische gevolg van de strijdlust die Woudenberg wel toonde, in tegenstelling tot Sliedrecht. Vanwege een vermeende slaande beweging zag Bas van Stokkom ook nog de rode kaart, wat het al met al geen beste beurt maakte voor Sliedrecht. ,,Hier kan ik heel kort en duidelijk zijn: wij hebben vandaag terecht verloren van een ploeg die nog ergens voor wilde vechten. Bij mijn ploeg heb ik niemand kunnen betrappen op een beetje passie en strijdlust. Jammer, want we waren lekker bezig de laatste weken. Het seizoen zit er nu wel op voor ons, daar moeten wij het mee doen", aldus Langerak. In de laatste twee competitiewedstrijden speelt Sliedrecht nog tegen GRC'14 (thuis) en WNC (uit).