Bewoner verpleeghuis Waerthove viert 107de verjaardag

15 mei 2018 om 09:44 lokaal

SLIEDRECHT Rivas-locatie Waerthove was op maandag 14 mei in feestelijke sferen: de oudste bewoner, mevrouw De Jong, vierde maar liefst haar 107e verjaardag. Samen met de bewoners genoot ze van de gezelligheid. Om dit te vieren kwam burgemeester Van Hemmen langs om haar te persoonlijk te feliciteren.

Het is een bijzonder moment en een hele eer om de leeftijd van 107 jaar te mogen meemaken en dat betekent feest op afdeling Noordewaert. De medewerkers hebben alles uit de kast gehaald om voor mevrouw De Jong een onvergetelijke dag van te maken. En dat is gelukt; in gezelschap van haar familie, de medebewoners en de medewerkers genoot mevrouw van alle gezelligheid op deze feestelijke dag.

Burgemeester van Hemmen kwam langs om mevrouw persoonlijk te feliciteren. De burgemeester bezocht de vrouw al voor de zevende keer. Sinds mevrouw 100 is geworden, komt hij elk jaar even langs. ,,Het is mooi om een bewoner te zien genieten op zo'n dag", zegt Carina van Galen, teamleider bij Rivas. ,,Ze straalde toen zij de bonbons van de burgemeester in ontvangst nam. Hij had 107 bonbons meegenomen; voor elk jaar één. Mevrouw genoot met volle teugen van de gezellige middag."

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie