Afbeelding
BDUmedia

Sliedrecht Sport – Active Living Orion wordt ingehaald op 31 maart

29 maart 2021 om 16:58 Volleybal

SLIEDRECHT De ontknoping van de kampioenspoule bij de mannen is reuze spannend. Afgelopen zaterdag had de beslissing kunnen vallen, maar door het uitstellen van Sliedrecht Sport - Active Living Orion is nu nog niet duidelijk wie zich als tweede team plaatst voor de play-off om het landskampioenschap. In overleg met de desbetreffende teams is besloten de wedstrijd Sliedrecht Sport – Active Living Orion eerst in te halen op woensdag 31 maart, omdat daarin bepaald wordt wie zich plaatst. De wedstrijd tussen Sliedrecht Sport en Draisma Dynamo die op dinsdag 30 maart ingehaald zou worden is uitgesteld.

De play-off (best-of-five) begint op zaterdag 10 april. Het aankomende paasweekend van 2, 3 en 5 april wordt het bekertoernooi gespeeld. Dat betekent dat de wedstrijdkalender overvol is. Duidelijkheid over wie zich plaatst voor de finaleserie om het landskampioenschap is daarbij essentieel.

Op woensdag 31 maart om 20.00 uur staan Sliedrecht Sport en Active Living Orion tegenover elkaar in Sporthal De Basis in Sliedrecht. Als Orion met 3-0 of 3-1 weet te winnen, plaatsen zij zich voor de play-off om het landskampioenschap en kunnen ze hun titel uit 2019 nog prolongeren. Bij iedere andere uitslag zal Amysoft Lycurgus zich plaatsen.

De wedstrijd Sliedrecht Sport – Draisma Dynamo is nog niet opnieuw ingepland. In overleg met de teams wordt later deze week bepaald of en wanneer dit zal gebeuren.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie