Gemeenteraadslid, Gemeente Sliedrecht
Gemeenteraadslid, Gemeente Sliedrecht Richard van Hoek
Raadspraat

Dirk bedankt, Hallo Jan!

15 april 2021 om 15:41 Column

Het zou de slogan van een supermarkt kunnen zijn, maar het zijn de woorden aan de burgervader van Sliedrecht.

Onze waarnemend burgemeester Dirk van der Borg heeft tijdens zijn korte aanwezigheid een goede en belangrijke stempel kunnen drukken op de samenwerking binnen de gemeente. En dat tijdens dit achterliggende Covid19-jaar waarin heel veel dingen anders zijn gegaan dan we van te voren hadden kunnen bedenken. Ik was blij met Dirk en zijn oog voor kwaliteit en waardevolle ontwikkelingen; een zeer innemende man die goed weet waar de schoen wringt en hoe deze uitgedaan kan worden. Daarom Dirk, bedankt!

Hallo Jan… Op 13 april begon onze griffier aan zijn zevende jaar in onze gemeente en wat mij betreft, zullen, na dit jaar, de daarop volgende zeven jaren ook goed zijn. Hij mag dus nog ‘ff doorgaan!’

En op deze dag heeft onze nieuwe kroonbenoemde burgemeester, Jan de Vries, de ambtsketen omgedaan: een belangrijk moment VOOR Sliedrecht. Een kleine gemeente met grote ambities, daar past Jan de Vries helemaal bij. Ik heb veel vertrouwen in onze nieuwe burgemeester. Hij gaat de ingezette koers naar 2030 in goede banen leiden, daar ben ik van overtuigd. De vooruitgang van Sliedrecht zal niet het enige zijn waar hij zich mee bezig gaat houden; hij zal ook een burgervader zijn die midden in de Sliedrechtse samenleving te vinden is. We gaan hem ontmoeten… Burgemeester Jan de Vries, veel plezier en succes in dit prachtige ambt.

[Roelant Bijderwieden

[VVD Sliedrecht

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie