Afbeelding
Bibliotheek AanZet

Bibliotheek AanZet versoepelt coronamaatregelen vanaf 26 juni

26 juni 2021 om 15:44 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Stap voor stap worden de coronamaatregelen landelijk versoepeld. Dat betekent voor een bezoek aan de Bibliotheek AanZet vanaf 26 juni het niet langer nodig is om een mondkapjete dragen. Daarnaast wordt het registratieproces versoepeld.

Momenteel zijn alle vestigingen geopend. Iedereen is dus van harte welkom om de bibliotheek te bezoeken. ,,We raden je wel aan om voor je vertrekt de actuele openingstijden van jouw vestiging op onze website te bekijken. Het is nog niet in elke vestiging mogelijk om de reguliere openingstijden te hanteren en zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat.” 

VERSOEPELDE MAATREGELEN De afgelopen periode moesten de bezoekers zich registreren voor ze de bieb bezochten. Vanaf zaterdag 26 juni is registratie niet meer nodig. De bieb vraagt alleen vrijblijvende registratie bij het aanwezig zijn van een activiteit, het zitten aan de leestafel of wie komt studeren. Daarnaast is het vanaf 26 juni niet langer verplicht om een mondkapje te dragen voor wie zich in de bibliotheek bevindt. Andere maatregelen zoals het 1,5 meter afstand houden en het desinfecteren van de handen bij binnenkomst blijven wel van kracht. Op de website is een overzicht van de huidige coronamaatregelen te vinden.  

VIRTUELE VESTIGING  In de virtuele vestiging is ook van alles te doen en te leren. Alle leden hebben toegang tot de Kennisbank en ruim 160 online cursussen. En ook het grootste deel van de activiteiten vindt nog steeds online plaats. Bovendien kunnen betaalde leden van de Bibliotheek AanZet kiezen uit ruim 34.000 e-books en 5000 luisterboeken.

Info: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

Bibliotheek Sliedrecht

Esther Coumans

advertentie
advertentie