Bekendmaking eindbedrag
Bekendmaking eindbedrag onbekend

Mooie opbrengst door verkoping groep 7-8 A SBO de Akker

6 juli 2021 om 09:25 Lokaal Deel je nieuws

Sliedrecht, 1 juli 2021

Voor de leerlingen van groep 7-8a van SBO de Akker was het afgelopen donderdag een spannende dag. Een heel jaar lang hebben zij tijdens de praktijklessen op donderdagmiddag keihard gewerkt aan verschillende opdrachten zoals: een zeilschip maken van sprokkelhout, tweedehands meubels en dingen opknappen, bloempotten verven, een schilderij van pointillisme maken en nog veel meer.  

De praktijklessen zijn opgezet vanuit het project: ‘Kwaliteiten in Ontwikkeling’. Al doende hebben zij dus heel wat kwaliteiten ontwikkelt: schuren, verven, monteren, samenwerken, overleggen, creatief zijn en nog zoveel meer. Met uiteindelijk het hoogtepunt namelijk het organiseren van een verkoping voor het goede doel. 

Een week voor de verkoping konden de juffen en meesters hun auto’s door de kinderen laten wassen op het plein. Hier was al een mooi bedrag mee opgehaald. Op de dag van de verkoping mochten eerst de ouders van de betrokken kinderen langskomen waarna vervolgens de meesters en juffen van de school. Zo mochten ze met elkaar een prachtig bedrag ophalen van €691,-! 

Omdat er veel goede doelen zijn die gesteund kunnen worden, hebben de kinderen allemaal een eigen doel aangedragen. Deze briefjes zijn gehusseld en er is een goed doel uitgekomen voor wie het bedrag dit keer bestemd is: Stefanie in Oekraïne. 

advertentie
advertentie