Afbeelding
Zomeravondconcert

Zomeravondconcert in Zwijndrechtse Bethelkerk

12 augustus 2021 om 15:43 Activiteiten

REGIO Inde Bethelkerk in Zwijndrecht wordt vrijdag 20 augustus voor het 3e achtereenvolgende jaar een zomeravondconcert gehouden. Aan dit voornamelijk instrumentale concert wordt medewerking verleend door drie bekende musici, namelijk Arjan & Edith Post, trompet en André van Vliet, vleugel en orgel. Deze musici zijn met grote regelmaat op tv te bewonderen en spelen bij vele concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren op vele cd’s.

Bovendien zal de 8-jarige Liva van der Hoeven uit Hendrik-Ido-Ambacht haar medewerking verlenen. Liva speelt momenteel in ‘The Sound of Music’ en vertolkt de rol van Gretl, de jongste telg van de familie von Trapp, De musical trekt de komende maanden het gehele land door, maar op 20 augustus is Liva dus ook te bewonderen bij het zomeravondconcert. Uiteraard zal zij ook liedjes zingen uit ‘the Sound of Music’.

Verder staan op het programma instrumentale liederen in allerlei genres. Dat varieert van licht klassiek, populair, filmmuziek en geestelijke liederen. En ook zal er enkele keren samenzang in het programma worden opgenomen.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. Op dit moment mogen er vanwege de coronamaatregelen maximaal 100 personen aanwezig zijn in de Bethelkerk, maar de kerk is ruim genoeg om alle bezoekers plaats te bieden op onderlinge afstand van 1,5 meter. De toegangskaarten moeten wel vooraf worden gereserveerd en deze behoeven pas aan de zaal betaald te worden. De prijs is € 12,50 per persoon en zijn te bestellen bij Leen Koster, telefoon of Whatsapp 06-28571581 of via de mail: leenkoster53@gmail.com. De 100 plaatsen worden in volgorde van binnenkomst gereserveerd en vol is vol. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Afbeelding
Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie