Afbeelding
Pedicure.nl

Tips voor als je stralend de zomer in wilt in de omgeving van Sliedrecht

20 mei 2018 om 08:37 Advertorial_4

Sliedrecht is gelegen vlak naast de Biesbosch. Dit is een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied waar je in de lente heerlijk kan wandelen, fietsen of varen. Ook kan je een van de excursies boeken of de tentoonstellingen bezoeken in de omgeving. Je ziet hoe de natuur zich weer klaarmaakt voor de zomer en prachtig tot bloei komt. Wil je je zelf ook weer helemaal klaar maken voor de zomer dan volgen hier enkele tips voor Sliedrecht en omgeving.

Je voeten 'lente-klaar'?

Voor je aan een van de wandelroutes door de Biesbosch begint is het misschien niet onverstandig je voeten goed te verzorgen. Naast de keuze voor goede wandelschoenen is het ook belangrijk dat je voeten in de goede gezondheid zijn. Dit voorkomt ingegroeide nagels, hielkloven of blaren. In Sliedrecht en omgeving heb je een ruime keuze aan pedicures of voetverzorgers. Hier kun je terecht voor behandeling van al bestaande voetklachten of een behandeling ter voorkoming hiervan. Ook zijn er pedicures die gespecialiseerd zijn in het behandelen van voetproblemen als gevolg van medische aandoeningen.

Tijd voor een nieuw kapsel

Nadat je je voeten goed hebt verzorgd is het misschien ook wel fijn dat je je kapsel onder handen neemt. Het aanbreken van de lente is bovendien voor veel mensen een moment om een weer een fris, nieuw kapsel te nemen. Ook aan professionele kapsalons valt er rondom Sliedrecht genoeg te kiezen. In een van de salons kan je terecht voor een eenvoudige knipbeurt, maar ook een nieuw lentekleurtje behoort tot de mogelijkheden. Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je kiezen uit een van de nieuwste haartrends voor het komend seizoen. Als je buiten staat, voel je je weer een nieuw mens.

Een dagje winkelen

Je kan de transformatie vervolgens nog helemaal afmaken door een bezoekje te brengen aan het stadscentrum van Sliedrecht. Hier vindt je veel verschillende kledingwinkels en kun je een dagje heerlijk shoppen. Leef je uit in de verschillende winkels en zorg dat je helemaal voorbereid bent op de zomer. Ga je voor denim, of voor lange rokken of jurken? Kies je voor prints of toch liever één kleur? Je vindt het allemaal in een van de vele winkels.

Wilfred van den Brand

advertentie
advertentie