Doelpuntenmaker Beemsterboer wordt zwaar op de huid gezeten door zijn tegenstander Joop den Hartog

Geen sterke generale repetitie voor v.v. Sliedrecht

29 augustus 2021 om 14:22 Voetbal

SLIEDRECHT Als laatste oefenpartij vóór dat het bekervoetbal en de competitie weer van start gaan, had Sliedrecht zaterdag wellicht een ander resultaat in gedachten. In en tegen Heerjansdam werd in de slotfase met 4-2 verloren in een van beide kanten matige partij, waarbij de gastheren in de slotfase effectiever waren.

door Joop Hartog

Alhoewel Sliedrecht nog enkele basisspelers miste wegens vakantie of blessures, waren ze in de eerste helft wat dominanter dan de gastheren. Sliedrecht opende de score door een mooie actie van Justen Beemsterboer (0-1), maar moest toezien hoe vijf minuten later een vreemde hoge bal over keeper Donatz via de paal binnen stuiterde (1-1).

Direct aan het begin van de tweede helft liet Heerjansdam zien de bakens te willen verzetten en een mooie aanval werd evenzo mooi afgerond (2-1). Het antwoord van Sliedrecht kwam snel. Goed voorbereidend werd van Rodney Huygen werd evenzo fraai koppend afgerond door Luciano van Harlingen (2-2). Vanaf dat moment werden er kort na elkaar spelers gewisseld bij Sliedrecht en was het ritme uit het spel. Heerjansdam ging wel op de oude voet door en scoorde fraai 3-2.uygenwerd door spits Luciano van Harlingen fraai

In de slotfase nog volop hectiek. Eerst kreeg Sliedrecht een strafschop omdat Beemsterboer werd gevloerd. Marciano Simonis, normaal altijd trefzeker, zag zijn inzet gestopt door de keeper. Direct daarna een strafschop voor Heerjansdam (reden onbekend). Dit buitenkansje werd wel goed omgezet in een doelpunt (4-2) en zodoende trokken de gastheren verdiend aan het langste eind.

Zaterdag 4 september a.s. speelt Sliedrecht thuis de eerste poule wedstrijd van de districtsbeker tegen Madese Boys. Afwijkende aanvangstijd is 17:00 uur.