Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Bijbelweek in herfstvakantie

7 oktober 2021 om 14:00 Activiteiten

SLIEDRECHT In de herfstvakantie zijn er voor allerlei doelgroepen activiteiten te bezoeken in het kader van de Bijbelweek. Deze wordt jaarlijks gehouden in een grote tent op het ijsbaanterrein, maar vanwege de geldende coronamaatregelen wordt deze dit jaar weer in aangepaste vorm georganiseerd. 

Voor kinderen uit groep 1 tot en met 5 is er een KinderBijbelweek met als thema ‘Hallo, contact?!’. Er wordt samen gezongen, geluisterd naar een Bijbelverhaal, gekeken naar een toneelstuk, geknutseld en nog veel meer. Op 19 tot en met 21 oktober is de Maranathakerk aan de Lijsterweg 2 open voor de jonge bezoekers. Het programma duurt elke dag van 9.30 – 11.45 uur. Donderdag wordt er ook samen pannenkoeken gegeten en zal het programma tot 12.30 uur duren.

Tieners uit groep 6 tot en met 8 zijn voor een speciaal programma welkom in de Handpalm, Merwestraat 13. Dat kan op woensdag 20 oktober van 13.30 – 17.30 uur en op donderdag 21 oktober van 14.30 – 20.30 uur. Op donderdag wordt er ook met elkaar gegeten.

Wie van zingen houdt, kan op dinsdag 19 oktober naar de Maranathakerk aan de Lijsterweg 2 komen. Vanaf 14.30 uur zullen liederen en psalmen gezongen worden onder leiding van Gijs Zonnenberg.

Op donderdagavond is er een speciale Ladies Night waarbij Annemarie van Heijningen, schrijfster en columniste, komt spreken. Op vrijdag 22 oktober is er een tof programma voor jongeren en op zaterdagochtend is er voor alle mannen van Sliedrecht een inspirerende wandeling die al vroeg van start gaat. De laatste activiteiten zullen grotendeels buiten plaatsvinden.

De week wordt afgesloten met een dienst op zondagmorgen 24 oktober, deze begint om 11.00 uur in de Maranathakerk. Ds. P.D. Teeuw is voorganger in deze dienst. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting met een broodje.

Alle praktische informatie zoals tijden en locaties zijn te vinden op www.echtbelangrijk.nl. Aanmelden voor deelname is nodig via die website. Voor meer informatie of vragen is de organisatie bereikbaar via info@echtbelangrijk.nl of 06-27106550.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie