Afbeelding
Sportakkoord

Bijzondere voorstelling voor sportclubs Sliedrecht

28 oktober 2021 om 13:42 Overig

SLIEDRECHT Ben jij een trainer of coach bij een sportclub in Sliedrecht? En wil jij dat het nog beter gaat met de kinderen? En dat het voor jou nog leuker wordt? Kom dan op dinsdagavond 23 november naar de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Dankzij het Lokaal Sportakkoord zijn de kaartjes gratis, maar op is op.

Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.

Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom wil de gemeente en het Lokaal Sportakkoord de trainers / coaches en ook de bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.

De uitvoering op dinsdag 23 november vindt plaats in het Griendencollege (Prof. Kam. Onneslaan 109, Sliedrecht). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Vervolgens zal er een toelichting volgen over het Lokaal Sportakkoord Sliedrecht en is er gelegenheid om informeel na te praten. De avond eindigt om 21:30 uur.

Een unieke kans voor de sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten.

De toegang is gratis. Wel is een coronatoegangsbewijs van overheidswege verplicht en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door het Lokaal Sportakkoord Sliedrecht. Dit akkoord is al door vele sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties getekend en zet zich in om het lokale sport- en beweegklimaat binnen Sliedrecht te verbeteren. Vragen of meer weten over het Lokaal Sportakkoord, neem gerust contact op via sportiefsliedrecht@gmail.com.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie