Afbeelding
Jolanda Bot

Kerstproject Zingen met kerst

20 november 2021 om 14:01 Activiteiten

SLIEDRECHT Zingen met kerst is een een initiatief van Hervormde Gemeente en Gereformeerde Kerk Sliedrecht. Voor zangers die wel graag zingen maar wekelijks repeteren teveel vinden start de Kerstnachtdienstcommissie Hervormde Gemeente en Gereformeerde kerk Sliedrecht binnenkort een mooi kerstproject. In drie repetities wordt een kerstrepertoire ingestudeerd dat wordt uitgevoerd tijdens de kerstnachtdienst van 24 december. De dienst begint om 20.30 uur in de Grote Kerk van Sliedrecht. Deze dienst zal worden geleid door ds. Alexander Veerman en ds. Michiel Vastenhout.

Het is een initiatief van de Gereformeerde kerk en de Hervormde gemeente van SliedrechtDit project is toegankelijk voor iedereen. Mensen die niet zijn aangesloten bij één van de geloofsgemeenschappen zijn ook  welkom. De enige vereiste is enthousiasme. Het repertoire siert zich door eenvoud.

De dirigente is Rianne Stouten en de piano wordt bespeeld door Sandra Vastenhout. Het projectkoor repeteert woensdag 8, dinsdag 14 en woensdag 22 december van 19.45 uur tot 21.15 uur in de Grote Kerk. Aanmelden kan tot en met 1 december via projectkoorsliedrechtzingt@gmail.com. Via dit mailadres kunnen ook eventuele vragen worden gesteld. Eventuele maatregelen t.g.v. corona worden in acht genomen. 

Afbeelding

Esther Coumans

advertentie
advertentie