v.v. Sliedrecht 110 jaar
v.v. Sliedrecht 110 jaar v.v. Sliedrecht

Start jubileumactiviteiten v.v. Sliedrecht o.a. reunie

1 maart 2022 om 21:37 Sport Deel je nieuws

Persbericht v.v. Sliedrecht 01-03-2022

De formele datum van oprichting van de voetbalvereniging Sliedrecht is 1 maart 1912.
Dat betekent dat op 1 maart 2022 de vereniging 110 jaar bestond. Een datum wat gelijk het startsein is voor diverse jubileumactiviteiten in 2022 en andere evenementen, die eindelijk weer mogen worden gehouden en een jubileumsausje krijgen.

Reünie
Op vrijdag 25 maart 2022 wordt de reünie gehouden voor leden, oud-leden maar eigenlijk is iedereen welkom die betrokkenheid heeft of heeft gehad met de club. Inmiddels hebben al bijna 200 personen zich opgegeven. De reünie start om 17.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Iedereen is nog welkom om zich aan te melden via de website vvsliedrecht.nl  Een unieke gelegenheid om na 2 jaar Corona een ieder weer eens te zien en te spreken en oude herinneringen op te halen. Uiteraard zullen foto’s en filmpjes niet ontbreken.

Jubileumgids
Tijdens de reünie zal het eerste exemplaar van de jubileumgids worden uitgereikt. Het is geen formeel jubileumboek maar een leesbare gids die terugkijkt naar 110 jaar vv. De jubileumgids zal eind van deze maand ook door Sliedrecht huis aan huis worden verspreid.

Feestavond
Op zaterdag 9 april a.s. zal na de wedstrijd Sliedrecht 1 – Nivo Sparta 1 vanaf 17.00 uur het feest worden gestart in de kantine voor jong en oud. Met DJ-s zal er gezorgd worden voor muziek en gezelligheid waarbij het jubileum gevierd kan worden.

Penaltybokaal
In april zal er gestart worden met de voorrondes van de penaltybokaal voor de jeugd. Per leeftijdscategorie zal gestreden worden wie de beste penaltykiller van de vv Sliedrecht is. In mei zullen de halve finales plaatsvinden wat resulteert in de finales op zaterdag 18 juni 2022, tijdens de ouder-kinderdag.

Bidons
Uiteraard zijn er speciale jubileumvlaggen gemaakt die de komende tijd zullen gaan wapperen. Daarnaast krijgen alle teams van de vv Sliedrecht binnenkort een setje met bidons uitgereikt waarin het speciale jubileumlogo in is verwerkt.   
In de komende weken zal meer bekend worden gemaakt over de jubileumactiviteiten.

Tom Pauw
secretaris vv sliedrecht
06-34736339

advertentie
advertentie