Koorrepetitie Asaf in de Sionskerk
Koorrepetitie Asaf in de Sionskerk Cees vd Wal

Laat je stem horen.... kies voor Asaf

2 maart 2022 om 10:16 Lokaal Deel je nieuws

Wie zijn wij? In elk geval geen politieke partij. Maar……. jouw stem is wel belangrijk voor ons.  Asaf is een christelijk gemengd koor: een enthousiaste groep van zo’n 60 mensen die elke week onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen bij elkaar komen om te zingen. Heel veel mensen houden van zingen: zingen maakt je blij, zingen is gezond, als je zingt vergeet je je problemen en je zorgen. En zingen in koorverband voegt daar nog een aantal extra dingen aan toe nl. saamhorigheid, gezelligheid, vriendschappen, lief en leed delen, samen het evangelie uitdragen, zingen tot eer van God en je met elkaar inzetten voor hetzelfde doel waar je voor repeteert. Dat doel kan een eenvoudige zangavond zijn of een groots concert en alles wat daar tussen zit.

Graag nodigen we jou van harte uit om op een maandagavond een keer mee te komen zingen of gewoon eens vrijblijvend te komen luisteren. Wij repeteren van 20.00 tot 21.30 uur in de Hervormde Sionskerk, Rubensstraat 35 te Papendrecht.

We vragen wel, wanneer je een repetitie wilt bezoeken om dit van te voren a.u.b. te melden. Dat kan via het mailadres asafpapendrecht@gmail.com of telefonisch via het secretariaat:  E. Moerkerken ( Evelien)
06-40548302. We zorgen dan dat er een plaatsje voor je is en dat je bladmuziek krijgt zodat je, als je dat wilt, mee kunt zingen. Meer achtergrond informatie over ons koor is te vinden op de website www.asafpapendrecht.nl.  Er is ook altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met het eerder genoemde secretariaat.

Laat jouw stem niet verloren gaan en sluit je aan bij ASAF!

advertentie
advertentie