A-orkest Sliedrecht tijdens Koningsdag 2018
A-orkest Sliedrecht tijdens Koningsdag 2018 Ellen Vermeulen

Muziekvereniging Crescendo aanwezig tijdens Koningsdag

29 maart 2022 om 21:23 Lokaal Deel je nieuws

Koningsdag komt er weer aan en dat betekent dat er weer een leuke en afwisselende concert op het programma staat voor Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht. U en jij bent uiteraard van harte uitgenodigd om gezellig te komen luisteren.

Tijdens het hijsen van de vlag zorgt Crescendo dit jaar weer voor een muzikale opening van de Koningsdag in Sliedrecht. Het A-orkest zal vanaf 9:30 uur tijdens de aubade een concert geven voor het oude gemeentehuis. Na het succes van voorgaande jaren doet ook het aubadekoor weer gezellig mee. Zij zullen dit jaar niet alleen zingen, maar ook een stukje slagwerk instuderen. Zorg dat u en jij erbij bent, want dit belooft een muzikaal succes te worden! 

Na de aubade gaat het A-orkest naar Overslydregt voor een concert met bekende oudhollandse liedjes en uiteraard het Wilhelmus.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het jou ook leuk om een keer met een orkest mee te spelen? Geef je dan uiterlijk 8 april op via aubadekoningsdag@gmail.com. Kom naar de beide workshops op woensdag 13 en 20 april van 15.30 - 17.00 uur bij Muziekvereniging Crescendo. De generale repetitie is op maandagavond 25 april om 19.30 uur! Zien we je dan?

advertentie
advertentie