Leerkrachten bij de finish van de duinen hike.
Leerkrachten bij de finish van de duinen hike. Sven Verbruggen

De Dunantjes halen ruim € 1.500 op voor KiKa!

25 april 2022 om 19:02 Lokaal Deel je nieuws

Onderweg was het soms best even afzien: ploeterend door het losse zand en zere kuiten door de hoge duintoppen. Toch overheerst achteraf vooral een gevoel van blijdschap en trots bij de leerkrachten van de Henri Dunantschool die meededen aan de Heroes Hike for Charity. Samen met de leerlingen haalden ze ruim € 1.500,- op voor KiKa.

Heroes Hike for Charity

Een enthousiaste groep leerkrachten deed mee aan deze door Heroes for Charity georganiseerde wandeltocht voor het goede doel. Alle duintoppen van de Schoorlse Duinen werden getrotseerd, waaronder ook de hoogste duintop van Nederland. Nadat de route van 12 kilometer was afgelegd, konden ze bij de finish hun welverdiende medaille in ontvangst nemen.

Geld inzamelen voor KiKa

De Dunantjes kozen ervoor om deze uitdaging aan te gaan voor KiKa. En niet alleen de fanatieke wandelaars zamelden geld in. Ook alle leerlingen hebben een steentje bijgedragen door klusjes te doen tegen een vergoeding. Samen resulteerde dit in het prachtige bedrag van € 1.562,50. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen. 

Heroes for Charity

De Heroes Hike for Charity is een initiatief van Heroes for Charity, een organisatie die challenges organiseert waarmee geld ingezameld wordt voor een goed doel. Wil je je ook inzetten voor een goed doel naar keuze? Neem een kijkje op www.heroesforcharity.nl.

advertentie
advertentie