Speech door penningmeester Tanja
Speech door penningmeester Tanja Mariska

25 jarig jubileum ladies Circle 35 Alblasserwaard 

25 juni 2018 om 23:36 lokaal Deel je nieuws

Ladies’ Circle Alblasserwaard viert 25-jarig jubileum

 

Alblasserdam – Zaterdag 23 juni heeft Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard haar 25-jarig jubileum gevierd. Dit werd gevierd in De Portier in Alblasserdam door de huidige Ladies, maar ook door oud Ladies die de afgelopen 25 jaar actief zijn geweest voor de Stichting. 

 

Ladies’ Circle Alblasserwaard zet zich, onder het motto vriendschap & service, al 25 jaar in voor goede doelen in de regio.Dit gebeurt door het houden van handen-uit-de-mouwen acties, maar ook door het organiseren van evenementen waarbij mooie bedragen opgehaald worden.

 

Stichting Samball verzorgde deze avond een Bingo voor de dames en daarnaast eenspetterende disco met DJ Silver. Ook deze avond werd er geld ingezameld en dit keervoor Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job maakt het mogelijk dat ook kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving hun verjaardag kunnen vieren. De Ladies gaan daar in september weer een handen-uit-de-mouwen actie houden in de vorm van het inpakken van verjaardagsboxen en zullen dan de cheque overhandigen.

 

Groepsfoto de ladies van toen en nu
advertentie
advertentie