Bewoner en familielid
Bewoner en familielid Esmeralde Groot

Opening balkon in Het Gasthuis Gorinchem

30 juni 2018 om 15:46 lokaal Deel je nieuws

Op 13 juni jongstleden werd op feestelijke wijze het opgeknapte balkonterras voor afdeling Waterpoort in het Gasthuis te Gorinchem geopend.

Samen met familie, bewoners, management en personeel is hard gewerkt om het enigszins verouderde balkon  een nieuw jasje te geven.

Er werd geschrobd, gezweet, gelachen, bezoekjes door bewoners gebracht gevolgd door wat kleine aanwijzingen maar overwegend toch veel dankbetuigingen. De dorst werd gelest en de inwendige mens niet vergeten!

Langzaam kreeg het vorm met  frisse kleuren, vrolijke planten, nieuw meubilair met relaxstoelen en werd er ruimte gecreëerd voor de rolstoelen en rollators.

Met bewoners, familie en personeel mochten er bij Intratuin Sliedrecht planten uitgezocht worden met fixe korting waarvoor uiteraard hartelijk dank. Familieleden hebben tevens een donatie gedaan.

Op de dag zelf zaten alle bewoners en familie buiten in een lekker zonnetje en werden zij door de verzorging verrast met poffertjes , muziek en een heerlijk aardbeientoetje, mede voorbereid door de bewoners zelf.

Er was gezellige muziek en het bedienend “personeel” was of extra gebleven na hun dienst of teruggekomen. Een van de bewoners had als dank nog een mooie speech voorbereid waarin benadrukt werd dat zij zo genoten van het gezellige uitzicht en de frisse uitstraling.

Wat heeft iedereen genoten van deze fijne klus en gezellige middag !

Opening terras
advertentie
advertentie