Afbeelding

Top2000 concert Music & Motion

4 december 2022 om 18:38 Muziek

REGIO Zaal Royaal van Landvast wordt zaterdag 10 december weer omgetoverd tot een heus top 2000 café. Hoewel de echte top2000 pas eind december start zorgt de Melody Percussion Band van muziekvereniging Soli Deo Gloria al voor een mooie opwarmer aan het eind van de top2000 stemweek. 

Na een succesvolle editie van 2018 presenteert Music and Motion dit jaar opnieuw een wervelende show van bekende hits. De Melody Percussion Band van Soli, zanger Francesco Daniël, zangeres Marjet Duister en een blazerscombo staan garant voor een onvergetelijke avond.

Het top2000 concert is echt iets bijzonders! Meer dan 40 muzikanten zijn gelijktijdig op het podium aanwezig in wisselende samenstelling. Onder leiding van dirigent Theo Vet vult de grote zaal van Landvast zich met de klanken van overbekende melodieën. Van uitbundige hits tot gevoelige ballads, van alles komt voorbij. Het publiek in de zaal kan gedurende het concert gewoon gebruik maken van de bar en ook gerust een dansje maken als de muziek zich daarvoor leent!


Het concert op zaterdag 10 december begint om 20.00 uur. De afterparty duurt tot 1.00 uur. Kaarten a 15 euro per stuk (staanplaatsen) zijn verkrijgbaar via de kassa van Landvast of www.landvast.nl Meer informatie is te vinden op www.sdgalblasserdam.nl

Afbeelding
Afbeelding

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie