Afbeelding
Getty Images/iStockphoto

Gek van rode nagellak?

Beauty & Lifestyle

SLIEDRECHT Ook zo gek van rode nagellak op je tenen? Wij wel! Rood is veruit de meest verkochte kleur in nagellak. En terecht! Met rode teennagels zie je er altijd netjes, maar ook vrolijk en vrouwelijk uit. Maar om het er vervolgens weer van af te krijgen... dat kan je tot waanzin drijven.

Dit artikel is een samenwerking met onze mediapartner Beautyweb. Meer van dit soort artikelen zijn te lezen op onze website in de rubriek Mijn Leven/Beauty & Lifestyle.

En of het nou om gellac gaat of ‘gewone’ nagellak, bij het verwijderen is de kans groot dat er restjes rood pigment achterblijven in je nagelriemen. Niet zo chic. Laten wij daar nou laatst een geweldige tip voor hebben gehoord: nagelriemolie. Hoe simpel kan het zijn? 

Pedicure en nail-art specialist Sija vertelt: ,,Als je rode lak verwijdert, geeft dat vaak een hardnekkige verkleuring van de nagelriemen. Smeer je de nagelriemen eerst in met cuticle oil, dan dringen de pigmenten uit de nagellak in de olie en niet in de huid. Is de nagelplaat schoon, dan verwijder je ook de cuticle oil en zien de tenen er weer fris uit.”

Kijk, daar kunnen we wat mee!

Wat is Beautyweb?
‘Beauty’ is natuurlijk een zeer breed begrip, reden waarom BeautyWeb is onderverdeeld in een zevental hoofdgroepen: Nagels, Make-up, Huid, Voeten, Haar, Gezondheid en Voeding. Binnen elke hoofdgroep komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde waar de belangstellende bezoeker onmiddellijk zijn of haar voordeel mee kan doen. Dit gaat van behandelmethoden en nieuwe producten via praktische tips en adviezen naar opvallende nieuwtjes uit binnen- en buitenland, een agenda van beurzen en evenementen op beautygebied en een forum, waar men met alle vragen en problemen op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging terecht kan.

Wie belangstelling heeft voor alles wat te maken heeft met uiterlijke verzorging vindt een schat aan direct bruikbare informatie op de site www.beautyweb.nl.

advertentie
advertentie