Tweede editie Repair Café op 29 maart

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - De afgelopen editie van het Repair Café bleek een groot succes te zijn. Daarom staat de volgende editie alweer voor de deur. Op 29 maart vindt de volgende editie van Repair Café plaats, van 10.00 tot 13.00 uur in De Reling.

Vorige maand vond het eerste Repair Café ook plaats in gebouw De Reling. Er waren 17 bezoekers die een voorwerp meebrachten wat gerepareerd moest worden. De voorwerpen waren heel uiteenlopend: van een CD-speler tot een oude radio van 60 jaar oud. Van kapotte fietsen (koplamp stuk, ketting eraf) tot föhns. Van gaatjes in de trui tot een kapotte rits in een rok. Verder brachten bezoekers een kapotte jas, een fitting van een staande lamp, een stofzuiger,een klok, een broodbakmachine en nog veel meer mee. Ook waren er zeker vijftien mensen die even een kijkje kwamen nemen en een kopje koffie dronken en een praatje maakten. Het onderlinge contact verliep in een prettige en aangename sfeer.

Enthousiasme

Bezoekers bleken erg blij dat ze geholpen waren en vonden het een leuk initiatief. Ze waren erg te spreken over het enthousiasme van de vrijwilligers en over de prettige manier van dienstverlening. De Stichting Welzijnswerk Sliedrecht en de vrijwilligers van het Repaircafe zijn erg tevreden en gaan met stijgend enthousiasme verder om de volgende cafés te organiseren.

Nieuwe vrijwilligers

Het Repaircafe is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die iets toe kunnen voegen aan het Repaircafe. Handig met gereedschappen? Goed in het maken van kleding? Een passie voor techniek? Voorliefde voor het repareren van fietsen? Meld je dan aan.

Voor meer informatie of aanmeldingen kan gebeld worden naar 0184-416729. Of stuur een e-mail naar: a.vereijken@welzijnswerksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie