AUDITIES BIJ VROUWENKOOR ‘LA CONFIANCE’

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dordrecht - Op zaterdag 5 april 2014 houdt Vrouwenkoor ‘La Confiance’ tussen 10.30 en 12.00 uur audities in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 20, Dordrecht. Vooral alten en mezzosopranen zijn welkom, maar ook sopranen kunnen zich aanmelden. Vrouwenkoor ‘La Confiance’ is in 2006 opgericht. Onder de inspirerende leiding van Eric Koevoets legt het koor zich toe op het zingen van muziek met een mystiek karakter, zoals Gregoriaans en meerstemmige composities van bijvoorbeeld Schütz, Schein en Rheinberger. De repetities vinden wekelijks plaats op donderdagavond van 20.15 - 22.00 uur in de Trinitatiskapel in Dordrecht.

Vrouwenkoor ‘La Confiance’ onderscheidt zich door haar harmonieuze zang en zuiverheid. Op 15 juni a.s. presenteert La Confiance zich voor de tweede keer tijdens Gregoriaans Festival te Ravenstein. Hiervoor is zij geselecteerd uit een groot aantal koren in Nederland. Daarnaast geeft zij op 21 juni haar jaarlijkse concert in de Trinitatiskapel met onder meer gedichten van Judith Herzberg, op muziek gezet door de eigen dirigent Eric Koevoets.

Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 4 april a.s. per e-mail bij jose.huijzer@tele2.nl. Meer informatie over het koor en de dirigent is ook te vinden op www.la-confiance.nl en www.erickoevoets.nl.

advertentie
advertentie