Zeven personen ontvangen Koninklijke Onderscheiding

25 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van koning Willem-Alexander reikte burgemeester drs. A.P.J. van Hemmen op vrijdag 25 april uur zeven Koninklijke Onderscheidingen uit. Deze personen ontvingen een Koninklijke Onderscheiding vanwege hun belangeloze inzet, inspanningen en grote betrokkenheid bij en voor de gemeente Sliedrecht en in Nederland. De uitreiking vond plaats in Zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht.

Het gaat om de volgende zeven personen, die zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau:

Cornelia Arina De Bruin (om haar verdiensten als raadslid gemeenteraad Sliedrecht voor de PvdA).

Bastiaantje Johanna Görtemöller-Van Willigen (om haar activiteiten als lerares bij Anders Actieven en als vrijwilligster bij Sliedrechts Museum).

Jacob Johannes Huisman (om zijn verdiensten als raadslid gemeenteraad Sliedrecht voor de PvdA).

Metje Netta Prins-Meijdam (om haar verdiensten als pleegouder: Metje heeft samen met haar echtgenoot jarenlang tientallen kinderen voor kortere en langere tijd opgevangen en een veilig huis geboden).

Arie Schouten (om de oprichting en het voorzitterschap van het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichtus en werkzaamheden als Kerkrentmeester bij de Nederlands Hervormde Kerk Sliedrecht).

Adriana Teeuw-DenRooijen (om haar werkzaamheden als vrijwilligsterbij verpleeghuis Waerthove).

Annie Visser-Den Besten (voor haar verdiensten als bestuurslid en voorzitter van Vrouwen van Nu, vijwilliger en bestuurslid (2e voorzitter) bij de Ouderenwerk Hervormde Gemeente Sliedrecht, vrijwilligster bij Spring In,de organisatie van het Buurtfeest en vele andere dingen).

advertentie
advertentie