Een zonnige Italiaanse terrasmiddag

12 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Als je een Italiaanse terrasmiddag organiseert, hoop je natuurlijk dat de zon een beetje zal schijnen. Dat gebeurde gelukkig volop! Op woensdagmiddag 11 juni jl. was de temperatuur goed en kon iedereen heerlijk buiten zitten op het terras van Waardeburgh Zorgcentrum locatie Parkzicht.

Het terras bij de vijver van locatie Parkzicht was gevuld met bewoners van locatie Parkzicht, bewoners van de aanleunwoningen en diverse familieleden. Er was koffie met een lekker amandelkoekje. Even later stond er een Italiaanse ijskar klaar om iedereen van een heerlijk Italiaans ijsje te voorzien. Ook medewerkers van locatie Parkzicht pakten een momentje van rust om te genieten van een verfrissend ijsje. Ter afsluiting was er nog een drankje met een stuk pizza.

Al met al was het een gezellige middag voor de bewoners, gasten, familie en de medewerkers van de zorg. Het eten, drinken én de sfeer was goed, maar vooral de saamhorigheid met een ieder die in locatie Parkzicht woont of werkt kwam goed tot zijn recht!

Met een hartelijke dank aan de vrijwilligers die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt.

advertentie
advertentie