Inzameling boodschappen Voedselbank

Lokaal nieuws

Op vrijdag 20 en op zaterdag 21 juni a.s. wordt in diverse gemeenten boodschappen ingezameld voor de Voedselbank. Deze keer staan de vrijwilligers Molenaarsgraaf, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Op deze dagen treft u de vrijwilligers van de voedselbank in de supermarkten aan met het verzoek om iets extra's te kopen voor in de voedselpakketten. Niet alleen in de supermarkt, maar ook bij het muziekfestival Baggerpop in Sliedrecht wordt zaterdagmiddag voedsel ingezameld voor de Voedselbank.

Zoals u eerder in de pers heeft kunnen lezen loopt het landelijke aanbod van voedsel voor de voed-selbanken flink terug, terwijl het aantal aanvragen oploopt. De lokale inzameling en de bijdragen van ondernemers en particulieren speelden al een grote rol bij het vullen van de pakketten, dit wordt door deze ontwikkelingen steeds belangrijker.

De voedselbank is blij dat het nog steeds lukt om met al deze bijdragen in de regio wekelijks 130 voedselpakketten weg te kunnen geven.

Voor deze actie zoekt de Voedselbank nog vrijwilligers die op vrijdagochtend of zaterdagochtend mee willen helpen. Meld u aan via nieuwsbrief@voedselbanksliedrecht.nl

Meer informatie over de voedselbank vindt u op www.voedselbanksliedrecht.nl en www.voedselbank-hardinxveld-giessendam.nl.

advertentie