Afbeelding

Leerwerkmarkt in Sliedrecht

25 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - De LeerWerkLoketten Drechtsteden en Albasserwaard-Vijfheerenlanden en haar partners houden vandaag donderdag 26 juni van 13.30 uur tot 15.30 uur een "LeerWerkmarkt" in de Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht.

Doel van de LeerWerkMarkt is om werkzoekenden en schoolverlaters, vlak voor de zomervakantie, een extra mogelijkheid te bieden om in te stromen op BBL-vacatures (of stages/korte-opleidingen met baangarantie) die op dat moment beschikbaar zijn. Er hebben zich twintig bedrijven/organisaties aangemeld met ruim vijftig BBL-vacatures.

De insteek bij de werving van kandidaten is dat er in eerste instantie gericht geworven is voor geïnteresseerde kandidaten door de partners van beide LeerWerkLoketten. In tweede instantie is er breder geworven via het netwerk van beide LeerWerkLoketten.

Kandidaten krijgen in beide gevallen informatie over de LeerWerkMarkt, inclusief een overzicht van de beschikbare plaatsen, maar zonder de precieze locatie in Sliedrecht bekent te maken. Kandidaten wordt gevraagd om zich per mail voor de LeerwerkMarktop te geven, samen met hun cv.

Zeventig aangemelde kandidaten hebben deze week per mail te horen dat ze zijn uitgenodigd om vandaag op de LeerWerkMarkt komen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie