Sprookjesachtige actie bij AH

23 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLIEDRECHT - Musicalster Sita vervulde een sleutelrol bij de aftrap van een bijzondere spaaractie, die nog meer glans moet geven aan het 25-jarig jubileum van Albert Heijn Sliedrecht. Klanten kunnen vanaf woensdag 27 augustus zeven weken lang sparen voor gratis kaarten voor het Sprookjesconcert On Tour dat op zaterdag 25 oktober speciaal voor de klanten van de AH vestiging wordt gegeven in De Lockhorst.

Door Ria Scholten

,,Bij aankoop van elke tien euro aan boodschappen ontvangt de klant een zegel. Hetzelfde geldt voor een aantal geselecteerde producten", vertelde mede-eigenaar Hans de Ligt. "Een volle kaart met vijfentwintig zegels geeft recht op een gratis toegangskaart ter waarde van 22,50 euro. Het aantal bij elkaar te sparen kaartjes is onbeperkt. Het sprookjesconcert duurt een uur en wordt gevolgd door een Meet & Greet met de artiesten. Per voorstelling is er voor 325 volwassenen en kinderen een plekje in de zaal. Het is dus heel goed mogelijk dat de show die dag meerdere malen wordt opgevoerd. Dit is afhankelijk van de animo voor dit uitje voor het hele gezin."

Zaterdagmorgen konden de kinderen alvast in de stemming komen. Zij mochten met Sita, die voor de bijzondere gelegenheid haar Assepoester japon had aangetrokken, op de foto. Er is ook nog een actie voor leerlingen van de basisscholen. Aan hen wordt gevraagd om op een originele manier kenbaar te maken waarom zij met z'n allen naar het Sprookjesconcert On Tour willen. De winnende groep krijgt vrijkaartjes voor de voorstelling.

Foto-onderschrift: v.l.n.r. Bedrijfsleider Alfred Huijser, Sita en haar lakei en Hans de Ligt.

advertentie
advertentie