Vrijwilligersdag Dromen zonder beperking

Lokaal nieuws

Vrijwilligersdag Dromen zonder beperking

Afgelopen zaterdag 6 september hield stichting Dromen zonder beperking zijn 1e vrijwilligersdag c.q. teambuilding. Het voltallige bestuur met alle vrijwilligers hadden deze middag en avond vrijgemaakt om deze met elkaar door te brengen.

Coördinatoren Esther Nugter en Milou van Liere hadden een programma voorbereidt waarin teambuilding centraal stond. Elkaar beter leren kennen, op elkaar vertrouwen, samenwerken en elkaar aanvullen werden uitgediept aan de hand van een aantal spellen. Informele setting, maar met goede inhoud. Dit gaf veel hilariteit, maar zette ook aan tot nadenken.

Educatie op het gebied van tiltechnieken, begeleiden bij transfers en het op een verantwoorde wijze omgaan met een rolstoel op straat mocht niet ontbreken. Voorzitter Peter de Borst nam de vrijwilligers mee in deze materie, waarin de praktijk centraal stond. Zelf ervaren, zelf doen en zelf oplossen was de kern.

De avond werd gevuld met een overheerlijke barbecue. Alle vrijwilligers hadden thuis iets voorbereidt en het resultaat mocht er wezen. Zeer veel lekkere en mooie creaties kwamen tevoorschijn, aangevuld met een ruime keuze aan vlees. Natuurlijk werd er getoast en geproost op deze geslaagde dag.

Stichting Dromen zonder beperking wil door samenwerking dromen van een ander waarmaken. Het bestuur is ervan overtuigd dat het met die onderlinge samenwerking bij de vrijwilligers goed zit. Dat hebben we deze dag ruimschoots mogen zien en merken.

Kent u……

die oude blinde en afhankelijke mevrouw die nog graag een keertje naar de kust gaat om het zand en de zee te voelen

die jongere met een vorm van autisme die graag zijn grenzen wilt verleggen om op een podium te staan met anderen

dat kindje van 8 jaar met een dwarslaesie die heel graag eens mee wilt doen met een vechtsport om voor zichzelf te leren opkomen

Wij zoeken de samenwerking met u…..

kijk op www.dromenzonderbeperking.nl of mail naar info@dromenzonderbeperking.nl

Droom mee!

..

Doe mee!

advertentie